domovprogramreceptitrgovinadonacije

Darilni program

Ideja o darilnem programu je zorela že od nastanka zaposlitvenega centra dalje.Mnoge invalidne osebe se namreč tekom rehabilitacije srečajo s takšnimi ali drugačnimi ustvarjalnimi terapijami in marsikdo v tovrstnih aktivnostih prepozna svoj talent.
zmaj dariliTako da smo v zaposlitvenem centru, z novih vključevanjem imeli tudi čedalje več oseb, ki bi želeli vsaj del delovnega časa početi kaj bolj ustvarjalnega. Nekaj časa smo sicer občasno izdelovali priložnostna darila, spominke in čestitke, do večje proizvodnje pa ni prišlo.
V mesecu aprilu 2011 smo na delovno mesto organizatorja dela (delovnega inštruktorja) zaposlili mojstra keramike.  Do konca leta 2011 so »ustvarjalci« nizali ideje in izdelovali različne izdelke. Prvotno idejo o spominkih so nadgradili z vsebino, saj so poleg samega izdelka želeli poudariti tudi zgodovinsko ozadje. Tako so naredili tudi celo linijo izdelkov, kot so jih našli v Ljubljanici iz različnih zgodovinskih obdobij. grad darilniŠele v letu 2012 smo se odločili, da iz množice predlaganih izdelkov naredimo izbor tistih, ki jim bomo dali prednost pri trženju in izdelavi.
Katalog teh izdelkov si lahko v elektronski obliki pogledate tukaj.

Ali prenesete katalog v pdf obliki