domovprogramreceptitrgovinadonacije

Montažna dela

MONTAŽNA DELA


V drugi polovici leta 2010 smo začeli s ponujanjem naših storitev na področju enostavnih montažnih del. V mesecu novembru smo vzpostavili začasne pogoje na lokaciji Kajuhova 32r, že kmalu, v februarju 2011 pa smo odprli dodatno lokacijo na Kunaverjevi 14 v Ljubljani.

montaza3

Za naročnike naših storitev smo zanimivi predvsem zaradi možnosti nadomestne izpolnitve kvot, saj jim zaradi sodelovanja z nami ni potrebno plačevati v Sklad za spodbujanje zaposlovanja invalidov – v kolikor sami nimajo v delovnem razmerju dovolj oseb s statusom invalida.

Sodelovanje z vsakim novim podjetjem se začne postopoma z nekim poizkusnim obdobjem. Nujno je, da se medsebojno spoznamo in ugotovimo kakšne so kapacitete, zmožnost zagotavljanja potrebne kvalitete in koliko realne so ocenjene vrednosti dela.
Lahko se pohvalimo,montaza1 da so med našimi kooperanti tudi velika imena, kot so Iskra Mehanizmi, Akrapovič in Sibo Group, kar vsekakor pove, da smo zanesljivi, prilagodljivi in da znamo zagotavljati kvalitetno opravljene storitve.
Povpraševanje o možnostih sodelovanja, pošljite na naslov This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .