domovprogramreceptitrgovinadonacije

Donacije

Donacija Lion's Klubov

Zaposlitveni center Zarja, se kot neprofitni zavod pogosto srečuje s stroški, ki za nas pomenijo veliko breme, hkrati pa so nujni za nadaljevanje našega poslanstva. Tokrat nam je na pomoč priskočilo več Lion's klubov, katerim pa bi se radi iz srca zahvalili, saj so našemu zavodu omogočili, da se bomo z njihovo pomočjo lahko še naprej uspešno razvijali in tako omogočali nove priložnosti in nova delovna mesta.

        Prevzem našega Leva


 











photo8

photo9


Donacija LESNINE

 

Tokrat nam je na pomoč priskočilo podjetje LESNINA d.o.o. iz Ljubljane. Ker nekateri zaposleni potrebujejo prilagojeno delovno okolje, smo za donacijo po višini prilagodljivih stolov zaprosili Lesnino, ki pa nam je še isti dan sporočila, da so naši prošnji za donacijo ugodili. Ker so s tem našim zaposlenim omogočili boljše delovne pogoje, bi se jim radi iz srca zahvalili, saj so nam na ta načim pomagali, da smo dosegli bolj prijazno in zdravo delovno okolje.

                        20140729

Donacija TechSoup Slovenija

ker vsako podjetje potrebuje licenčno programsko opremo, nam je pri tem na pomoč priskočilo podjetje TECHSOUP Slovenija. Ker je licenčna programska oprema lahko kar velik strošek, smo se obrnili na njih, saj v sodelovanju z podjetjema Microsoft in Adobe ponujata licenčno programsko opremo za Podjetja kot je naše. Za njihovo donacijo se jim iz srca zahvaljujemo, saj lahko z njihovo pomočjo tako sledimo novi tehnologiji in s tem olajšamo delo našim mentorjem in zaposlenim.

          logo-sl